Svjetski poznata građevinska tvrtka Strabag d.o.o. bit će od 1. siječnja do kraja 2018. sponzor Hrvatskog olimpijskog odbora

Ugovor o tome potpisali su glavni tajnik HOO-a Josip Čop i direktor Strabaga Daniel Stepinac. "Hrvatsku olimpijsku obitelj iznimno veseli činjenica da se Strabag d.o.o. s ogromnim ugledom koji uživa u svijetu i koja je kod nas, između ostalih, izgradila most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku te autoput Zagreb- Macelj, kao prva tvrtka iz građevinskog sektora odlučila sponzorirati naše olimpijce", rekao je nakon potpisivanja ugovora predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

Danijel Stepinac istaknuo je Strabag d.o.o u Hrvatskoj djeluje već 22 godine i zapošljava 800 radnika .

"Kao društveno odgovorna tvrtka nastojimo kroz krovnu sportsku organizaciju pomoći sport u zemlji u kojoj djelujemo. Uvjeren sam da su rezultati koje postižu hrvatski sportaši dobra promocija i naše tvrtke da zadrži status europskog i svjetskog brenda u građevinarstvu", kazao je Stepinac i najavio mogućnost da se jednogodišnji ugovor s HOO-om produži i za daljnje razdoblje.

Svečanom potpisivanju ugovora između HOO-a i Strabaga nazočila je i prva hrvatska sanjkaška olimpijka, evidentna kandidatkinja za ZOI u Pjongčangu Daria Obratov.

e-max.it: your social media marketing partner