Remi Lokomotive i Šibenika

05/12/21

Remi Lokomotive i Šibenika

SAŽETAK

U prvom nedjeljnom susretu 18. kola Prve HNL nogometaši Lokomotive i Šibenika su u Kranjčevićevoj ulici odigrali bez pobjednika.

U prvom nedjeljnom susretu 18. kola Prve HNL nogometaši Lokomotive i Šibenika su u Kranjčevićevoj ulici odigrali bez pobjednika (1:1).

Lokomotiva je vodila golom Goričana od 39. minute, no gosti su uspjeli ugrabiti bod na ovom kišnom gostovanju golom Ćurića u 67. minuti.

Lokomotiva je bolje otvorila utakmicu, no gosti su vrlo brzo uspostavili ravnotežu te su vremenom postali ozbiljniji suparnik na terenu.

Odlične dvije šanse za goste su propustili Bilić i Marin Jakoliš, a nakon toga je uslijedila kazna na drugoj strani, u smiraju prvog poluvremena. U 39. minuti Silvio Goričan je odlično potegnuo sa 17-18 metara i pogodio za vodstvo Lokomotive.

Na startu drugog poluvremena Lokomotiva je žestoko krenula po novi pogodak. Sve je krenulo novom šansom Goričana nakon čega su se nadovezali Kačavenda i Mersinaj, ali u svim tim situacijama istaknuo se gostujući vratar Rogić.

I kako je u prvom dijelu Lokomotiva kaznila promašaje suparnika, tako je Šibenik isto napravio domaćinu u 67. minuti. Nakon kornera Ćurić je zabio za 1:1.

Do kraja susreta ponovno je dominirala Lokomotiva. Imao je domaćin nekoliko dobrih prilika (Soldo, Aliyu), ali su Šibenčani uspjeli sačuvati jedan bod.

Oba kluba su ostali susjedi na ljestvici i na svojim pozicijama. Lokomotiva je šesta, a Šibenik sedmi.

Izvo: Hina

Moglo bi vas zanimati...