Rukometašice doputovale u Španjolsku

30/11/21

Rukometašice doputovale u Španjolsku

SAŽETAK

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u poslijepodnevnim satima utorka doputovala je u Španjolsku, na SP.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u poslijepodnevnim satima utorka doputovala je u Španjolsku, u grad Castellon, jedan od četiri domaćina Svjetskog prvenstva koje počinje prvog prosinca utakmicom Španjolske i Argentine.

Hrvatske rukometašice, osvajačice brončanog odličja na posljednjem Europskom prvenstvu, nakon deset godina izbivanja ponovno će nastupiti na Svjetskom prvenstvu, a "kraljice šoka" igrat će u skupini G zajedno s Japanom, Brazilom i  Paragvajem.

Odabranice izbornika Nenada Šoštarića otvaraju SP u četvrtak u 18 sati u Castellon de la Plani protiv Brazila, a u skupini će još igrati protiv Paragvaja (4.12., 18 sati) i Japana (6.12., 20.30 sati).

"Sretno smo stigli, a za par dana nas čeka prva utakmica i svi jedva čekamo početak prvenstva," kazala je Dora Krsnik po dolasku u Španjolsku osvrnuvši se na prve suparnice, Brazilke.

"Sve igračice igraju u Europi. Dobro smo ih analizirali, igraju brzi rukomet. Mislim da smo spremne, zadnji put smo ih dobile, a nadam se kako će to biti i ovaj put," dodala je.

Izvor: Hina

Moglo bi vas zanimati...