Sutra će biti jedan baš lijepi dan

29/07/21

Sutra će biti jedan baš lijepi dan

SAŽETAK

"Prvi put na Olimpijskim igrama i odmah medalja. Presretni smo jer konstantno ove sezone igramo jako dobro, imamo svega pet poraza".

"Prvi put na Olimpijskim igrama i odmah medalja. Presretni smo jer konstantno ove sezone igramo jako dobro, imamo svega pet poraza. Mislim da smo danas dominirali protiv Amerikanaca, bili smo čvrsti na servisu, nismo im dali nikakve šanse i zasluženo smo  prošli u svehrvatsko finale. Kako to dobro zvuči, svehrvatsko. Za ne povjerovati", presretan je bio Mate Pavić.
Tek treći put u povijesti olimpijskih igara, ali prvi put u više od 100 godina u finalu muških parova igrat će par iz iste zemlje,

"Drago mi je što smo dio toga, naša imena će negdje biti zauvijek zapisana, stvarno su Olimpijske igre predivna uspomena. Sutra će biti jedan lijepi dan i svi ćemo uživati u meču. Dva hrvatska para u finalu, baš nestvarno to zvuči", kazao je Mektić.

"Mi smo tu da probamo pobijedit, oni su tu da pobijede nas. Ja očekujem težak meč, oni su odigrali nekoliko fenomenalnih mečeva, danas pogotovu i veselimo se tome.  No, najvažnije je da svi skupa uživamo u predivnom danu za Hrvatsku. Nadam se samo da neće umjesto nas prenositi gimnastiku, ipak su četiri Hrvata na terenu", zaključio je Mate.

Izvor: Hina
 Foto: Hina, Damir Senčar 

Moglo bi vas zanimati...